Sinuhe Ky ja SoftOne Oy aloittavat yhteistyön

Sinuhe leipomot on aloittanut yhteistyön SoftOne Oy:n kanssa.

Sinuhe leipomot on aloittanut yhteistyön SoftOne Oy:n kanssa. Leipomon toimipisteet sijaitsevat Lahdessa ja Kouvolassa. Lisäksi omistuksessa on Koivulan leipomo Kouvolassa.

Sinuhe Ky on tunnettu hyvistä tuotteistaan, mutta myös siitä, että toiminnanohjausjärjestelmältä vaaditaan monipuolisuutta sekä kykyä selviytyä päivittäisistä rutiineista. Tähän saakka Sinuhe Ky on käyttänyt toiminnanohjaukseen Unikko-järjestelmää ja myös ottanut siitä kaiken mahdollisen irti. Moni heille kehitetty ominaisuus on päätynyt muidenkin asiakkaiden käyttöön. Jatkossa toiminnanohjauksen ohjelmistona tulee olemaan SAUMA-ohjelmisto.

SoftOne Oy on toimittanut leipomoille toiminnanohjausjärjestelmiä jo lähes 30 vuotta. Nykyisin SoftOnen asiakkaana on n. 70 yritystä elintarvikealalta ja näistä n. 60 on leipomoita. SoftOnen pitkä historia ja toimialatuntemus oli yksi syy, miksi Sinuhe valitsi juuri SoftOnen uudeksi toiminnanohjausjärjestelmän toimittajaksi. Toinen tärkeä syy oli se, että SoftOne pystyy toimittamaan todella laajan kokonaisuuden leipomon ohjelmistotarpeisiin ja tarvittaessa muokkaamaan niitä asiakkaan toiveiden mukaiseksi. 

Lisätietoja: 

Kari-Matti Valtari CEO, kari-matti.valtari@remove-this.sinuhe.fi

Jarmo Hiltunen CEO, 0400-651831 jarmo.hiltunen@remove-this.softone.fi