Liiketoimintajärjestelmä haluamallasi tavalla!

SoftOne on modulaarinen ERP -ratkaisu, joka voidaan toimittaa kokonaisratkaisuna tai erillisinä moduuleina. Voit aloittaa yksittäisillä moduuleilla ja tarvittaessa lisätä moduuleita myöhemmin tai liiketoimintasi kasvaessa. SoftOne ERP -järjestelmä helpottaa työtäsi.

Varaa tapaaminen

Modulaarinen pilviratkaisu

SoftOne on pilvipohjainen, modulaarinen liiketoimintajärjestelmä. Se mahdollistaa ratkaisun räätälöinnin tarpeidesi mukaan, sillä voit valita juuri ne toiminnot, joita tarvitset. Sen jälkeen voit tarvittaessa jälkikäteen täydentää ratkaisua lisämoduuleilla. Asiakkuutemme kestävät keskimäärin 12 vuotta. Tämä on mahdollista, sillä SoftOne ERP -järjestelmä kasvaa asiakkaidensa mukana.

Rooleihin perustuva

SoftOne on rooleihin perustuva järjestelmä, johon olemme koonneet vakiorooleja, mutta järjestelmä voidaan myös räätälöidä yrityksesi tarpeiden mukaan. Järjestelmää voi käyttää verkkopohjaisessa käyttöliittymässä sekä älypuhelimella ja tabletilla mobiilisovelluksen kautta.

Raportointi ja tilastot

Sekä liiketoiminta- että henkilöstöjärjestelmä tarjoavat monia vakioraportteja, joita voidaan mukauttaa toiveidesi mukaan. Konsulttiemme avustuksella raportteja voidaan myös räätälöidä juuri sinun yrityksellesi sopiviksi.

Käytä sovellusta älypuhelimella tai tabletilla

Sovelluksemme ansiosta SoftOnen käyttö on mahdollista ilman tietokonetta. Tien päällä oleminen helpottuu, ja kaikkien käyttäjien ei välttämättä tarvitse enää ollenkaan kirjautua sisään asiakasohjelmaan. Sovellus on saatavana iPhonelle ja Androidille.

Voit työskennellä reaaliajassa SoftOnen tietokannassa – synkronointimenettelyä ei siis tarvita. Tallentamasi tiedot ovat käytettävissä suoraan sekä asiakasohjelmassa että älypuhelimissa.

SoftOnen painopiste on liikkuvuudessa, mikä tarkoittaa sitä, että järjestelmä on kätevä ja helppokäyttöinen ja sitä voidaan käyttää missä ja milloin vain.

Demo ja konsultointi

Ota yhteyttä