SoftOne Mobiilitilaukset

SoftOne Mobiilitilaukset
SoftOne Mobiili on asentajien työkalu heidän ollessaan tien päällä. Aika ja materiaalit rekisteröidään tilaukseen sitä mukaa kun niitä kuluu, ja asiakasta voidaan laskuttaa suoraan. Tuloja ei häviä matkan varrelle, ja voit sanoa hyvästit muistilapuille ja työläille hallinnointitehtäville toimistossa. Tilausten suunnittelu -moduulissa suunnitellut tilaukset jaetaan mobiiliversioon. Asentajat näkevät, mitä heille on suunniteltu ja voivat hakea poissaoloja sekä muita miehitykseen liittyviä seikkoja.

Dokumentointi
Ota kuva työstä ja dokumentoi se tilaukseen. Kuva voidaan tulostaa ja liittää laskuun tai pelkästään tallentaa dokumentaationa. Tarkastuslistojen avulla voit varmistaa, että työt suoritetaan oikein ja turvallisesti, ja niin tarkastuslistoja kuin tilauksiakin voidaan allekirjoittaa.

Navigointi
Navigoinnin ja karttatoimintojen avulla asentajat löytävät helposti asiakkaiden luo, minkä lisäksi toimistolla nähdään, missä asentajat milloinkin ovat. Tämä voi olla erityisen hyödyllinen toiminto huoltotöissä halutessasi lähettää paikan päälle sen asentajan, joka on lähimpänä kohdetta. Asentaja saa puhelimeensa ilmoituksen hänelle jaetusta tilauksesta.

Demo ja konsultointi

Ota yhteyttä