Tilaukset ja laskutus

ERP -ratkaisumme yksinkertaistaa työtäsi tilausten suunnittelun ja laskutuksen avulla. ERP- järjestelmästä näet nopeasti yleiskatsauksen tilausten tilasta ja sen, ovatko ne valmiita laskutettavaksi sekä onko järjestelmässä tilauksia, joiden aloituspäivää ei ole suunniteltu.


Tilausten käsittely
Tilaukset kerätään havainnolliseen listaan, josta näkyy selkeästi mitä asiakasta tilaus koskee, mikä tilauksen tila on, mihin hankkeeseen tilaus kuuluu ja laskutetaanko siitä mahdollisesti työn edistymisen perusteella. Tilauksia voi nopeasti ja yksinkertaisesti laskuttaa suoraan tilausnäkymästä, josta näet, onko tilaus valmis laskutettavaksi. Avoimet ja suljetut tilaukset näkyvät eri välilehdillä.

Laskutus
Laskutustyö yksinkertaistuu integraatiolla tilauksiin ja tilausten suunnitteluun kaikkien saatavilla olevien tietojen löytyessä samasta paikasta – materiaalit, aika ja hanke. Samalla kun luot laskun, voit helposti lisätä siihen mahdollisia liitteitä. Voit liittää esimerkiksi tilausta koskevia tarkastuslistoja tai kuvia. Jos käytät projektikeskusta projektinhallintaan, tilauksista / tilausten suunnittelusta ja laskutuksesta peräisin olevat tiedot päivitetään hankkeen tietoihin. Näet sieltä helposti yleiskatsauksen yksittäisistä hankkeista ja niiden tilasta.

Laskutusmoduulia voi käyttää erillään tai sen voi integroida muiden moduulien kanssa järjestelmässä.

SoftOne - pilvipalvelu

SoftOne pilvipalvelun ansioista sinulla on pääsy ohjelmistoon mistä tahansa Internetin kautta. Voit unohtaa jatkuvat laitteistopäivitykset. Kaikki mitä tarvitset on nykyaikainen tietokone nettiselaimella tai sopiva älypuhelin.

Demo ja konsultointi

Ota yhteyttä