SoftOne Henkilöstöjärjestelmä

SoftOnen Henkilöstöjärjestelmä on täydellinen ratkaisu kätevän ja asianmukaisen työnkulun luomiseen työntekijöiden, henkilöstön ja palkanlaskennan hallinnointiin. SoftOne mahdollistaa henkilöstöresurssien optimoinnin, mikä taas pidemmän päälle parantaa yrityksen kilpailukykyä ja kannattavuutta.

Varaa tapaaminen

Tehokas työkalu henkilöstöhallintoon

SoftOnen Henkilöstöjärjestelmä on käyttäjäystävällinen ja tehokas hallinnollinen ratkaisu koko henkilöstöprosessiin. Kyseessä on hallinnollinen työkalu, joka luo edellytykset henkilöstön hallinnointiin ja kehittämiseen sekä henkilöstökysymysten käsittelyyn strategisella tasolla. SoftOne sisältää työvoimanhallinnan (Workforce Management), työaikaraportoinnin, palkkauksen ja henkilöstöhallinnon.

Vähentää palkkahallintoon kuluvaa aikaa

Olemme suunnitelleet työvoiman, ajan ja palkkauksen siten, että sinun työnkulkusi tulee sujuvammaksi ja palkkojen käsittelyyn kuluu vähemmän aikaa. Älykäs työvoimanhallinta yhdistettynä henkilöstöön ja heidän osaamiseensa ja lukumäärään sekä helppokäyttöinen työaikaraportointi vähentävät palkkahallintoon kuluvaa aikaa huomattavasti. 

SoftOne - pilvipalveluratkaisu

Voit käyttää SoftOne ohjelmistoa mistä tahansa, missä käytössäsi on  Internetyhteys. Voit välttää turhat käyttöjärjestelmä- tai laitteistopäivitykset sillä ohjelmistomme toimii Internetin kautta eikä vaadi lainkaan asennusta paikalliselle palvelimelle tai lähiverkkoonne. Myöskään varmistuksista ei tarvitse enää huolehtia, hoidamme ne puolestanne. SoftOne on luotettava ja kustannustehokas ratkaisu. 

Tilastot ja raportointi

SoftOnen henkilöstöjärjestelmän mukana tulee useita vakioraportteja, joita voidaan mukauttaa toiveidesi mukaan. On mahdollista myös luoda juuri sinun tarpeisiisi räätälöityjä raportteja.

Käytä sovellusta älypuhelimella tai tabletilla

Sovelluksemme ansiosta SoftOnen käyttö on mahdollista ilman tietokonetta. Tien päällä oleminen helpottuu ja kaikkien käyttäjien ei välttämättä tarvitse enää ollenkaan kirjautua sisään asiakasohjelmaan. Sovellus on saatavana iPhonelle iPadille ja Android-puhelimille, sekä -tableteille.

Voit työskennellä reaaliajassa SoftOnen tietokannassa – synkronointimenettelyä ei siis tarvita. Tallentamasi tiedot ovat käytettävissä suoraan sekä asiakasohjelmassa että älypuhelimissa.

SoftOnen painopiste on liikkuvuudessa, mikä tarkoittaa sitä, että järjestelmä on kätevä ja helppokäyttöinen ja sitä voidaan käyttää missä ja milloin vain.