SoftOne Palkka

SoftOne Palkka helpottaa palkanlaskennan arkipäivää. Järjestelmässä on valmiita säännöstöjä ja sopimuksia, minkä lisäksi järjestelmästä on mahdollista ottaa esiin omia raportteja ja kiinnostavia tilastoja.

Kaikkia ajanjaksoja ja työntekijöitä koskevia tietoja voi hakea ja tulostaa, mikä luo rajattomat mahdollisuudet yleiskatsauksiin ja analyyseihin.

Järjestelmä pitää kirjaa kaikista työntekijöiden ehdoista, lomista, sairaslomista ja muista palkanmaksuun vaikuttavista seikoista. Kyseessä on joustava ja avoin järjestelmä, jossa avainkäsitteitä ovat integraatio ja tietojen tuonti. Erityyppisten alajärjestelmien, kuten esimerkiksi SoftOne Ajan, ansiosta säästät paljon aikaa ja helpotat palkanlaskentaa.

SoftOne Palkka voidaan yhdistää aikataulutukseen henkilöstö- ja aikajärjestelmässämme.

SoftOne Palkka voidaan myös integroida muiden tavallisten markkinoilta löytyvien järjestelmien kanssa

Henkilökohtainen ja korkealaatuinen palkkahallinto – Ulkoistaminen

Anna SoftOnen hoitaa palkanlaskenta. Tarjoamme palkanlaskennan ulkoistamista sekä pienille että suurille yrityksille. Tarjoamme palkkojen hallintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa, joten jos yrityksenne toimii koko Skandinavian alueella, palkkahallinnon keskittäminen meille kannattaa. Lue lisää täältä. Sovellus lisää liikkuvuutta ja tehokkuutta

Demo ja konsultointi

Ota yhteyttä