Työaikaraportointi

SoftOne Aika on käyttäjäystävällinen järjestelmä, joka yksinkertaistaa työaikaraportoinnin ja palkkahallinnon prosesseja sekä työntekijöiden että johdon kannalta. Työaika voidaan raportoida järjestelmään esimerkiksi Internetselaimen, mobiilisovelluksen tai erillisen leimasinlaitteen kautta. 

Aikaraportointi

Työaikaraportointi onnistuu työntekijälle suoraan sovelluksen tai tietokoneen kautta. Ohjelmistossa voidaan raportoida myös projekti- tai kustannuspaikkakohtaista työaikaa. 

Työajatt hyväksytään järjestelmässä ja ovat sen jälkeen siirrettävissä palkkoihin. Järjestelmä integroituu omaan SoftOne palkanlaskentaamme ja useisiin muihin palkkajärjestelmiin. Työaika voidaan kirjata myös SoftOne leimauslaitteella joka on moderni, sähköinen versio kellokortista. 

Järjestelmän hyväksyntärutiinit ovat pitkälti automatisoitavissa ja perustuvat ennalta järjestettyyn työnkulkuun. Kaikki säädöt voidaan tehdä samoissa näkymissä. Automaattihyväksynnän avulla normaalisti tehdyt työajat voidaan hyväksyä automaattisesti jo kun työnjohtaja kirjautuu sisään. Työaikapoikkeamiin keskittyminen säästää johdon työaikaa. 

Katso videolta kuinka työaikaraportointi toimii

Sovellus älypuhelimeen tai tablettiin.

Tehokas suunnittelutyökalu mahdollistaa joustavan viestinnän johdon ja työntekijöiden välillä. Työntekijät näkevät työaikataulunsa suoraan mobiililaitteelta tai tabletilta. Sieltä he voivat myös varata ylityövuoroja tai ehdottaa vuoronvaihtoa kollegoilleen. Järjestelmä tunnistaa työntekijöiden kompetenssit ja esimerkiksi kaupan alalla tämä helpottaa vuorojen organisointia kun järjestelmä tietää ketkä voivat vaikkapa vaihtaa vuoroa keskenään. Vuorojen vaihto voidaan tehdä automaattisesti tai hyväksynnän kautta. 

Poissaolo- ja vapaa-anomukset

Poissaolo- ja vapaa-anomukset voidaan myös tehdä suoraan järjestelmän kautta mistä henkilöstöstä vastaava voi ne suoraan käydä hyväksymässä. Nopeasti ja sujuvasti yhdestä paikasta! Poissaolojen hallinta ei tietenkään korvaa esimiehen ja työntekijän välistä keskusteluyhteyttä täysin, mutta mahdollistaa sovittujen vapaiden ja poissaolojen hyväksymisen jomman kumman aloitteesta vaivattomasti.  

Demo ja konsultointi

Ota yhteyttä

SoftOne GO - pilvipalvelu

Se tarkoittaa sitä että voit käyttää SoftOne GO ohjelmistoa, mistä tahansa mikäli sinulla vain on yhteys Internetiin. Näin vältät turhat laitteisto- tai muut päivitykset, tarvitset vain tietokoneen tai sopivan älypuhelimen. SoftOne on luotettava ja kustannustehokas ratkaisu

Tekniset vaatimukset