Työvoimanhallinta – Henkilöstöhallinto

SoftOne Henkilöstö on helppokäyttöinen ja älykäs työkalu työvoimasuunnitteluun. Se antaa mahdollisuuden jakaa resursseja tuotantoon, työhön ja toimintoihin liittyvien tarpeiden pohjalta.

Oikealla miehityksellä saavutat seuraavia etuja:

  • Lyhyemmät odotusajat / optimoitu tuotanto
  • Parempi palvelun laatu ja tyytyväisemmät asiakkaat
  • Vähemmän stressiä ja tasaisempi työtaakka – tyytyväisemmät työntekijät
  • Alhaisemmat kustannukset ja paremmat tulokset

SoftOne Työvuorosuunnittelu

Työvuorojen käsittely muodostaa järjestelmän ytimen. Työvuoroja suunnitellaan sekä vakituisille työntekijöille että muille resursseille. Vuorosuunnittelusta vastaava henkilö saa hyvän kokonaiskuvan selkeässä käyttöliittymässä, jossa käytetään vedä ja pudota -toimintoa. Työvuorot, joihin tarvitaan miehitystä, esitetään selkeästi.

Jos jossain vuorossa on osaamis- ja työtehtävävaatimuksia, nämä yhdistetään käytettävissä olevaan henkilöstöön, joten näet nopeasti, onko järjestelmässä täytettäviä palveluita tai työvuoroja. Jos työskentelet tilapäisten työntekijöiden kanssa, näet myös heidän kohdallaan selkeästi, ketkä ovat käytettävissä.

Alustavat palkkakulut jo suunnittelun yhteydessä

Työvoimasuunnittelun yhteydessä näet nopeasti alustavat palkkakustannukset tietylle ajanjaksolle. Tämä on mahdollista, koska työehdot ja palkkasopimukset on yhdistetty kunkin työntekijän tietoihin.

Tarveanalyysi

SoftOne tarjoaa työkalun tarveanalyysin tekemiseen. Voit esimerkiksi vertailla miehitystä tiettyyn ajanjaksoon edellisenä vuonna nähdäksesi nopeasti ja graafisesti, ovatko työtehtävät yli- tai alimiehitettyjä. Voit tehdä tämän koko yrityksen laajuisesti tai osastokohtaisesti. Vertailun voi tehdä myös esimerkiksi koskien myyntiä tiettynä ajankohtana, mikäli tiedot ovat käytettävissä. Jos työskentelet tilausten suunnittelun parissa SoftOnessa, voit yhdistää työtilauksia henkilöstöön yksinkertaisella tavalla.

Osaamisen kartoittaminen

Osaamisen kartoittaminen on vaivatonta, kun työntekijöiden tietoihin rekisteröidään heidän osaamisensa ja työtehtävänsä. Lisäksi on mahdollista nähdä osaamisen vanhentuminen, esimerkiksi sertifiointien tapauksessa.

Video

Sovellus älypuhelimille tai tableteille

Tehokas suunnittelutyökalu yhdistetään työnantajien ja työntekijöiden välisiin viestintämahdollisuuksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että työntekijät näkevät aikataulunsa älypuhelimella tai tabletilla käytettävän sovelluksen avulla. Täällä myös tilapäiset työntekijät voivat ilmoittaa olevansa käytettävissä johonkin työvuoroon, varata itselleen heidän osaamiseensa sopivia vapaita työvuoroja tai pyytää työvuoron vaihtoa muiden kanssa. Sovelluksen kautta tehtävät muutokset voivat siirtyä suoraan työvoimanhallintaan tai edellyttää sinun hyväksyntääsi. 

Poissaolotiedot ja vapaapäivätoiveet

Myös poissaolotiedot ja vapaapäivätoiveet voidaan tehdä suoraan sovelluksen kautta, minkä jälkeen ne siirtyvät henkilöstövastaavan hyväksyttäväksi. Nopeasti ja kätevästi, kaikki samassa paikassa! Poissaolojen käsittely täydentää hallinnollista tukea eikä tietenkään korvaa työntekijän ja esimiehen välistä keskustelua poissaolosta.

Demo ja konsultointi

Ota yhteyttä