Palkkojen ulkoistaminen

Anna SoftOnen hoitaa palkanlaskentanne. Tarjoamme palkanlaskennan ulkoistamista sekä pienille että suurille yrityksille. Tarjoamme palkkojen hallintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa, joten jos yrityksenne toimii koko Skandinavian alueella, palkkahallinnon keskittäminen meille kannattaa.

Henkilökohtainen ja korkealaatuinen palkkahallinto

SoftOne Palkkojen ulkoistaminen on vaihtoehto, joka varmistaa laadun ja alentaa samalla useiden asiakkaidemme kustannuksia. Kannamme vastuun siitä, että palkat lasketaan oikein ja oikeaan aikaan, minkä lisäksi huolehdimme tilastoinnista ja raportoinnista eri viranomaisille ja organisaatioille. Sinä voit keskittyä liiketoimintaasi ja työntekijöihisi.

Voit valitessasi antaa joko koko palkanlaskennan tai osan siitä meidän hoidettavaksemme. Jos tarvitset apua tiettynä ajanjaksona, esimerkiksi vanhempainvapaan tai organisaatiomuutoksen aikana, tämä onnistuu aivan yhtä hyvin kuin pidemmän aikavälin sopimukset.

Jos päätät antaa palkkahallinnon meidän hoidettavaksemme, saat käyttöösi modernin palkkajärjestelmämme ilman investointeja ja juoksevia kuluja. Sinun ei tarvitset huolehtia järjestelmäpäivityksistä ja varmuuskopioinneista – me huolehdimme niistä, samoin kuin mukauttamisesta ja erityisraporteista.

Haluatko tietää lisää?

Ole hyvä ja ota yhteyttä. Annamme mielellämme lisätietoja.

Ota yhteyttä