Tukkurit

Integraatiot Tukkureihin
Urakoitsijana saat monia hyötyjä integraatiosta tukkureiden järjestelmien kanssa. Saat kaikki tukkureiden hinnastot ja alennusluettelot järjestelmään, joten kaikkiin ostoihisi merkitään automaattisesti oikea hinta. Kun haet materiaaleja tukkureilta, haut siirtyvät SoftOnessa automaattisesti tilausriveille, joten laskuttaminen on nopeampaa ja varmempaa. Kokonaiskatsauksen ansiosta voit tehdä faktoihin perustuvia ostopäätöksiä.


Tukkureiden tarjonta ja integraatiomahdollisuudet eroavat toisistaan. Alta löydät lisätietoa tukkureista ja integraatiomahdollisuuksista.

Hinnastot
Tietyt tukkurit lähettävät hinnastonsa suoraan meille, jolloin jaamme ne heti myös kaikille asiakkaillemme. Joidenkin tukkureiden kohdalla voitte itse syöttää heidän hinnastonsa järjestelmään.

Lasku
Tukkurit lähettävät laskunsa sähköisesti, ja niistä tulee ostolaskuja järjestelmässä.

Tilausvahvistus
Asentaja ilmoittaa materiaaliostojen yhteydessä tilausnumeron, joka siirtyy tukulta myyntitilauksen tuoteriville ja voidaan näin ollen suoraan laskuttaa asiakkaalta.

Alennusluettelot
Jos tukkuri tarjoaa mahdollisuuden alennusluettelon sähköiseen toimittamiseen, voitte itse syöttää sen järjestelmään. 

Ahlsell tarjoaa LVI-, Sähkö-, Teollisuus- sekä Kylmä-tuotteita ja palveluitaRexel Finland Oy on sähkömateriaalin jakelija Suomessa.

Onninen tarjoaa materiaali- ja tietovirtapalveluja mm. urakoitsijoille, teollisuudelle ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille.

SLO Oy on sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja

Dahl on LVI-tuotteita, kunnallistekniikkaa ja teollisuuden putkituotteita myyvä tukkukauppa.


PISTESARJAT OY on sähkölämmityksen ja sulanapidon asiantuntija