Avoimet työpaikat

SoftOne kehittää liiketoiminta- ja henkilöstöhallinnan järjestelmiä valituille toimialoille. Asiakkaita ovat mm. vähittäistavarakaupan ketjut, LVI-asennusliikkeet, leipomot ja autokaupat. Yhtiöllä on kaksi tuoteperhettä SAUMA ja SoftOne GO. Yhtiö etsii lisäresursseja edistyksellisen SoftOne GO -tuoteperheen pariin. SoftOne GO perustuu pilviteknologiaan ja mahdollistaa yrityksen toimintojen ohjauksen internet-yhteyden kautta mistä tahansa, myös mobiililaitteita käyttäen.

SoftOne Oy on ruotsalaisen SoftOne Ab:n omistama tytäryhtiö. Yhtiöryhmän liikevaihto on n. 6 M€ ja henkilöstöä on yli 50. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa. Suomen tytäryhtiön palveluksessa Vantaalla on 9 henkilöä. Enemmän tietoa yrityksestä ja sen tuotteista löytyy sivuiltamme www.softone.se ja www.softone.fi.

Uuden tuoteperheen myötä kasvatamme Suomen toimintojamme. Etsimme nyt vahvistusta uusien SoftOne GO tuotteiden myyntiin sekä asiakas- ja markkinointitukeen, sekä jatkossa asiakkaillemme tarjottavien palvelujemme käyttöönoton tukeen.


Myyntipäällikkö

Seuraat aktiivisesti potentiaalista asiakaskenttää ja sinua palkitsee voidessasi tarjota laadukkaita ratkaisuja asiakkaillesi ja saadessasi aikaan kauppoja. Perehdytyksen jälkeen vastaat itsenäisesti SoftOne GO tuoteperheen myynnistä. Koulutustaustaasi emme tarkoin määrittele. Oleellisinta on, että olet ulospäin suuntautunut ja tahdot liikkua asiakastyössä, sekä kehittyä siinä. Tarvitset työssäsi englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen hallinnalle annamme myös suuren arvon.

SoftOne tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän hyvähenkisessä joukkueessa. Saat edustaa edistyksellisiä tuotteita, joita kehitetään jatkuvasti. Yhteistyö Tukholman konttorin kanssa on kiinteää. Perehdytämme sinut tehtäviisi osin Ruotsin pääkonttorissa, missä tapahtuu myös pääasiallinen tuotekehitys. Pääset tekemään myyntityötä myös ruotsalaistiimin osana.

Lähetä hakemus CV:n kera 31.5.2018 mennessä osoitteeseen info@remove-this.softone.fi tai käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisätietoja:
Click Henkilöstöpalvelut
Sini Lehtinen
050-411 0390
sini.lehtinen@remove-this.click-hp.fi


Tuotevastaava

Olet tukemassa yhtiön tuotteiden käyttöönottoa ja nautit voidessasi auttaa asiakasta ratkaisujen käyttöönotossa ja käytössä. Nykyaikaisten teknologioiden ja päätelaitteiden käyttö on arkipäivääsi. Arvostat myös mahdollisuutta työskennellä monikansallisessa ympäristössä. Sopiva koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen. Tarvitset työssäsi englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen hallinnalle annamme myös suuren arvon.

SoftOne tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän hyvähenkisessä joukkueessa. Saat edustaa edistyksellisiä tuotteita, joita kehitetään jatkuvasti. Yhteistyö Tukholman konttorin kanssa on kiinteää. Perehdytämme sinut tehtäviisi osin Ruotsin pääkonttorissa, missä tapahtuu myöspääasiallinen tuotekehitys. Pääset tekemään asiakastuki- ja markkinointityötä myös ruotsalaistiimin osana.

Lähetä hakemus CV:n kera 31.5.2018 mennessä osoitteeseen info@remove-this.softone.fi tai käyttäen alla olevaa lomaketta.

Lisätietoja:
Click Henkilöstöpalvelut
Sini Lehtinen
050-411 0390
sini.lehtinen@remove-this.click-hp.fi


Hakemus

Anna tietosi