Eroon omasta palvelimesta

”Olemme olleet SoftOne Oy:n (entinen Tietosauma Oy) asiakas jo yli 10 vuotta. Käytimme pitkään Sauman taloushallinnon ohjelmistoa, johon olimme tyytyväisiä”.

Suunnan näyttäjä

”Päätimme ensin siirtää Automaster ohjelmiston CDK:n pilvipalveluun, jonka jälkeen innostuimme vaihtamaan myös taloushallinnon ohjelmiston SoftOne Oy:n XE pilvipalvelu ohjelmaan. Nyt meillä ei ole enää omia palvelimia, joten vastuu ja työ niistä ovat siirtyneet meiltä pois”.
Autoluojus Oy on Suomessa ensimmäisten autoliike-yritysten joukossa, jotka ottivat käyttöön XE-ohjelmiston. Tämänhetkisen kokemuksen perusteella ratkaisu on toimiva.

Työntekoa ajasta ja paikasta riippumatta

”Työntekomme ei ole enää paikkasidonnaista, koska käytämme ohjelmia pilvipalvelussa. Ohjelmistot ovat aina käytössämme kaikissa työpisteissämme, joten ei ole väliä missä työskentelemme. Softone Oy:n ohjelmistoon pääsemme kirjautumaa helposti ilman erillisiä VPN-putkia jmv”. 

Mahdollisuus etätöihin kotona

Etätyömahdollisuus tuo joustavuutta työntekoon ja on tietyissä tilanteissa kaikkien etu. Esim. lapsen sairastuessa voi tarvittaessa hoitaa tärkeät työtehtävät kotoa. 

Tietojen siirto automasterista

Tiedon siirto Automaster ohjelmasta uuteen XE- järjestelmään on yhtä helppoa ja nopeaa kuin aiemmin Sauma ohjelmistoon. 

Vaihtelua työhön

”Uusi taloushallinnon ohjelma tuo myös vaihtelua työhön ja työtapoihin, jotka onkin hyvä käydä läpi ohjelmiston vaihdon yhteydessä. Saamme parhaillaan koulutusta uuteen ohjelmistoon meille jo entuudestaan tutuilta SoftOnelaisilta. Jatkossa myös ylläpitopalvelut hoituvat samojen henkilöiden kanssa. Mielestämme tämä on yhteistyötä parhaimmillaan”.

Autoliike
Täyden palvelun TOYOTA-autotalo Kankaanpäässä ja Porissa sekä vaihtoautovarasto Parkanossa.

Autoluojus Oy
• Perustettu 1995
• Liikevaihto n.12.7 milj. eur
• Henkilömäärää n. 30
• Toimitusjohtaja Ismo Luojus

Toimipisteet:
  • Pori
  • Kankaanpää
  • Parkano

 

Demo ja konsultointi

Ota yhteyttä