Ei enää ilta- ja viikonlopputöitä

HLSP-Sähkö on yrityksenä nuori, mutta sen toimitusjohtajalle Markku Räsäselle on kertynyt kokemusta sähköurakoinnista jo vuosikymmeniä.Pienyrittäjänä sitä arvostaa palveluiden toimivuutta ehkä vielä enemmän kuin isoimmissa firmoissa. Meidän pitää pystyä tekemään lähes koko ajan laskutettavaa työtä. Tässä on ehkä suurin ero isompiin firmoihin, joissa voidaan käyttää enemmän aikaa ja resursseja erilaisiin kehitystehtäviin, joista ei välttämättä saada heti tulosta.

Illat ja viikonloput vietetään perheen parissa

Nyt kun voimme tehdä ”paperityöt” kentällä, meidän ei tarvitse viettää iltoja ja viikonloppuja niiden kimpussa.  Kyllä meille on todella hienoa, että käytössämme on toimivat ohjelmat, jotka vetävät vertoja suuremmissakin yrityksissä oleville järjestelmille. SoftOne Oy:n hinnoittelutapa on myös meille sopiva. Maksamme vain niistä toiminnoista, joita käytämme. Yrityksemme kasvaessa voimme lisätä ominaisuuksia ja käyttäjiä tarpeen mukaan.

Tuoterekisteri ja tuotteet myyntitilaukselle

SoftOne XE:ssä hinnastot päivittyvät automaattisesti, joten meidän ei tarvitse huolehtia siitä, että ne ovat ajan tasalla. Sen työn tekee puolestamme SoftOne.  
Kun tuotteita tukusta hakiessamme ilmoitamme oman tilausnumeromme, saamme tuotteet suoraan myyntitilauksellemme.  Meidän tarvitsee päivittää tilaukselle vain työtunnit ja mahdolliset kpl määrien muutokset, toteaa Markku lopuksi.

Haluamme päättää yhteistyökumppaneistamme itse

SoftOne XE tuoteperheestä meille tarjottiin myös kirjanpito ja palkkaohjelmistoja, mutta annamme ne mielummin hoidettavaksi tilitoimistoon, jossa on ammattitaitoinen henkilökunta. Tilitoimiston ja meidän välinen yhteistyö toimii ja saamme aina tarvittaessa sieltä kirjanpidon raporttien lisäksi muutakin opastusta, kertoo HLSP:n toimitusjohtaja Markku Räsänen.

HLSP Sähkö Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva sähköurakointifirma.

HLSP Sähkö Oy

•    Perustettu 2011
•    Liikevaihto n. 200 000 €
•    Henkilömäärä alle 5 henkilöä
•    Toimitusjohtaja Markku Räsänen
•    Toimipiste Nurmijärvellä

Demo ja konsultointi

Ota yhteyttä