Korjaamo S ja V Varis

Korjaamo S ja V Varis on yli neljäkymmentä vuotta vanha perheyritys, jonka toimialana on raskaan kaluston huollot, korjaukset, pesut ja maalaukset. Meillä on pitkä asiakkuus Softonen kanssa ja kun tuli kyseeseen ohjelmiston vaihto, Softone ja XE oli luonnollinen valinta. Yhteistyö on toiminut hyvin ja Softone on joustava ja uudistumiskykyinen yhteistyökumppani, joka ottaa huomioon myös asiakkaidensa yrityskohtaiset tarpeet.

Kustannussäästöä

Kun laskimme omalle työlle pienen tuntihinnan, niin totesimme pilvipalvelun tulevan meille edullisemmaksi, kuin ohjelmin pitäminen omilla laitteilla. Nyt me tarvitsemme vain tietokoneen, jossa on internet-yhteys. Ohjelmien päivitykset ja varmuuskopionnit voimme unohtaa.

Nykyaikaa

Haluamme pitää työkalumme ja toimintatapamme nykyaikaisena, joten vaihto uusimmalla teknologialla oli meille luontainen valinta.

Aina ei tarvitse mennä konttorille

Joskus tulee sellaisia tilanteita, että mieltä jää kaivelemaan joku asia, mitä olen päivällä tehnyt. Nyt minun on helppo tarkistaa sellainen asia vaikka kotona omalta tietokoneelta, eikä minun tarvitse ajaa työpaikalle, toteaa Anu Ihalainen.

Tietojen siirto Automasterista

Tiedon siirto Automaster ohjelmasta uuteen XE- järjestelmään toimii nyt vastaavalla tavalla, kuin SAUMAnkin kanssa. Tähän on tulossa vielä lisää helpotusta, sillä SoftOne Oy on yhdessä CDK:n kanssa muuttamassa rajapintaa nykyistä joustavammaksi.

Jotain vanhaakin on säilynyt

Ohjelmiston kouluttajat ja tuen henkilökunta on samaa, mikä on meitä jo pitkään auttanut päivän asioissa, sillä tuen antavat samat henkilöt, jotka ovat auttaneet meitä SAUMA- ohjelmistonkin kanssa.

Korjaamo S ja V Varis

•    Toimintaa vuodesta 1972
•    Henkilömäärä n. 20

 

 

Demo ja konsultointi

Ota yhteyttä