Pilvipalvelu on tätä päivää!

”Meidän työ on hektistä, joten aikaa ylimääräisiin taukoihin ei ole. Työmme pitää tapahtua tehokkaasti ja tupla- / triplatöihin meillä ei ole varaa”.
”Olemme olleet jo useamman vuoden ajan SoftOne Oy:n (ent. Tietosauma Oy) asiakas. Käytimme pitkään SAUMA -ohjelmistoja, mutta kuultuamme XE -sovelluksesta, jota voi käyttää paikasta ja ajasta riippumatta, päätimme tutustua siihen” kertoo Aronpää.
LP-Vahinkosaneeraus oli Suomessa ensimmäisten yritysten joukossa, jotka ottivat käyttöön Ruotsissa urakointiyrityksillä jo useamman vuoden käytössä olleen XE-ohjelmiston. Urakointiliikkeen tarvitsemia toiminnallisuuksia sovelluksesta löytyikin heti.  Jonkin verran alussa oli haasteita lokalisoinnissa, mutta niistäkin selvittiin, kun molemmilla oli sama tavoite.

Eroon omasta palvelimesta

”Me osaamme tehdä oman toimialamme työt ammattitaidolla, mutta meillä ei ole aikaa eikä halua taistella tietokoneiden kanssa. Meille on helpompaa, kun emme enää tarvitse omaa palvelinta. Työntekijöille riittää pelkät pc:t, joissa on nettiyhteys”

Ei enää ryppyisiä tuntilappuja

LP:n työntekijöille otettiin vuoden 2014 alusta käyttöön älypuhelimet. ”Nyt tiedot päivittyvät suoraan sovellukseen. Päivän päätteeksi asentaja päivittää tehdyt työtunnit ja ne ovat samalla palkanlaskennassa ja tilauksilla. Asentajat voivat tehdä tämän työn kentällä asiakkaan luona”.

Resursointi

”Yksi XE:n hienoimmista ominaisuuksista on se, että saamme tallennettua keikat resurssinäkymässä. Siitä näkee kuka on missäkin keikalla ja, kenelle keikkoja voi laittaa. Keikkoihin tehdystä muutoksista menee välittömästi tieto asentajan älypuhelimeen. Sama asia toimii myös toiseen suuntaan. Esim. jos asentaja sairastuu, niin hän voi laittaa siitä konttorille välittömästi tiedon” toteaa Pertti Aronpää.

LP-Vahinkosaneeraus, Pertti Aronpää

LP-Vahinkosaneeraus Oy

•    Perustettu 2005
•    Liikevaihto n.3 milj. eur
•    Liikevaihto tuplaantunut viidessä vuodessa
•    Henkilömäärää n. 30
•    Kuuluu Lähiputki konserniin
•    Toimitusjohtaja Pertti Aronpää
•    Toimipisteet: Helsinki, Lohja, Hämeenlinna, Tampere ja Pori

Demo ja konsultointi

Ota yhteyttä