Työskentele joustavammin asiakkaasi kanssa

Koska SoftOne on selainpohjainen, sekä sinulla että asiakkaallasi on aina viimeisimmät tiedot käytettävissänne. Tarvitsette vain internetyhteyden voidaksenne kirjautua sisään, minkä jälkeen voitte keskustella samalta pohjalta, kun teillä on käytettävissänne samat SoftOne Talous -moduulin tiedot.

Rooleihin perustuva järjestelmä

Koska SoftOne pohjautuu rooleihin, voit valita, mitkä tiedot jaetaan asiakkaiden kanssa ja mitä käyttöoikeuksia asiakkaillasi on. Halutessaan asiakkaasi voivat hoitaa laskutuksen itse ja antaa sinun hoitaa muut taloushallintoon ja palkkaukseen liittyvät työt, tai asiakkaasi voivat antaa kaikki työt sinun hoidettavaksesi.

Tilastot ja raportointi

SoftOnen mukana tulee useita vakioraportteja, joita voidaan mukauttaa toiveidesi mukaan. Näin voit yksinkertaisesti ja vaivattomasti näyttää taloudellisen tilanteen asiakkaalle. 

Työvoima-Aika-Palkka

Asiakkaasi voi hyödyntää SoftOne Työvoima- ja aikaraportointia yksinkertaistaakseen palkkaprosessia. Näin luodaan sujuva työnkulku, jossa työvoima ja aika on integroitu SoftOne Palkka -moduuliin. SoftOne Palkka voidaan myös integroida muiden tavallisten markkinoilta löytyvien järjestelmien kanssa.

Sovellus älypuhelimelle ja tabletille

Älypuhelimella tai tabletilla käytettävän sovelluksen avulla sinä ja asiakkaasi voitte käyttää SoftOnea myös silloin, kun ette ole tietokoneen äärellä. Tämä tekee työskentelystä joustavaa ja antaa asiakkaalle mahdollisuuden esimerkiksi lukea raportteja vapaa-ajalla tai ollessaan matkoilla.

Ominaisuuksia

  • Työnjako loppuasiakkaan ja tilitoimiston välillä voidaan sopia yrityskohtaisesti
  • Tilitoimistolla ja loppuasiakkaalla sama reaaliaikainen tieto koko ajan käytettävissä