SoftOne ilmastointialan yrityksille

SoftOne yksinkertaistaa hallintoa ja auttaa sinua hallitsemaan hankkeitasi. Kokonaisratkaisumme sisältää tilauksen, laskutuksen, projektiseurannan, palkan ja taloushallinnon. Ratkaisuun sisältyy luonnollisesti myös hintojen hallinta ja EDI-yhteys useimpiin tukkureihin. Ajansäästö ja oikeat tiedot luovat tilaa kannattavammalle liiketoiminnalle.

Olemme kehittäneet yhdessä ilmastointialan yritysten kanssa ratkaisun, jonka avulla voimme antaa käyttöösi juuri oikeat toiminnot mahdollisimman sujuvan ja tehokkaan työnkulun takaamiseksi.

SoftOne – pilvipalvelu

Tämä tarkoittaa sitä, että SoftOne on käytössäsi missä tahansa, kunhan sinulla on internetyhteys. Sinun ei tarvitse huolehtia laitteistosta, ylläpidosta ja päivityksistä; tarvitset vain internetyhteyden ja tietokoneen tai älypuhelimen. Näin ollen käytössäsi on varma ja kustannustehokas ratkaisu.  

Materiaalit ja hintojen hallinta

Päivitä tukkurihinnastoja yhdellä napsautuksella

Hinnastot päivittyvät automaattisesti ja kun uudet hinnastot ovat käytettävissä voit yhdellä napsautuksella ottaa ne käyttöön.

Täältä näet ne tukkurit, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

SoftOnen avulla voit helposti käsitellä asiakassopimuksia ja -hinnoitteluja. Näin säästät tuntikausia aikaa, joka muutoin kuluisi tilausten tallennukseen ja laskutukseen.

Sovellus älypuhelimille tai tableteille

Sinä ja asentajasi voitte käyttää sovellustamme matkapuhelimillanne tai tableteillanne ollessanne työmaalla. Sovellus paitsi korvaa kynän ja paperin, se myös päivittää liiketoimintajärjestelmää jatkuvasti. Asentajat saavat työtilaukset suoraan matkapuhelimeensa, minkä jälkeen he voivat rekisteröidä käytetyn työajan ja materiaalit, sekä asiakkaan kuittauksen. Kun asentaja voi antaa tilaukselle laskutusluvan ollessaan vielä työmaalla, nopeutuvat aikaraportointi ja laskutus huomattavasti.

Lue lisää SoftOnen sovelluksesta mobiilitilauksiin täältä.

Projektinhallinta

Projektinhallinta yhdistää useita tilauksia ja mahdollistaa kehittyneemmän laskutuksen ja raportoinnin. Kannattavuus kasvaa, kun voit helposti seurata hankkeitasi. Sen lisäksi saat tietoa siitä, mitkä asiakkuudet ovat kannattavia, ja voit tehdä oikeita päätöksiä tulevassa liiketoiminnassasi. Projektikeskuksen kautta saat helposti käyttöösi materiaaleja, aikaa ja budjettia koskevia raportteja.

Laadunvarmistus

Kuvien tai asiakirjojen liittäminen työtilauksiin käy helposti. SoftOne sisältää myös tarkastuslistoja, jotka auttavat suorittamaan laadunvarmistusta hankkeissa. Teemme Pohjoismaissa nykyisin yhteistyötä seuraavien yritysten kanssa:

Ruotsi:EIO
Norja: NELFO
Suomi: LVIS-Net.

Työvuorosuunnittelu

Työnjohtajana käsittelet tilauksia kalenterin avulla. Kalenterista näet selkeän yleiskatsauksen meneillään olevista ja tulevista töistä. Kalenterin avulla myös jaetaan tilaukset asentajille, jotka saavat ne suoraan mobiilisovellukseensa.

Talousjärjestelmä

SoftOne Talous on muiden moduulien tavoin SoftOneen integroitu toiminto. SoftOne-asiakkaana voit joko hoitaa kirjanpidon ja laskutuksen itse, jakaa vastuun tilitoimistosi kanssa tai antaa tilitoimistosi hoitaa kirjanpidon suoraan järjestelmän käyttäjänä. Sähköinen ostolaskujen käsittely säästää aikaa ja nopeuttaa laskujen hyväksyntää. Valitsemastasi mallista riippumatta sinulla on aina pääsy raportteihin, joista näet nopeasti yrityksen taloudellisen tilan.

  • Tukkurihinnastot aina ajan tasalla: SLO, Onninen, Ahlsell, Rexel, LVI-Dahl ja Pistesarjat
  • Tarkistuslistat, myös Mobiilisovelluksessa
  • Työtuntien kirjaus, toteutuneet ja laskutettavat
  • Kuvien tallennus tilaukselle
  • Dokumenttien tallennus tilaukselle
  • Töiden aikataulutus kalenterinäkymässä
  • Asiakkaan allekirjoitus suoraan puhelimella lähetteelle

Demo ja konsultointi

Ota yhteyttä